A nanotechnológia segítségével bárhová feltapaszthatod a telefont, majd ugyanolyan könnyen le is veheted onnan. Minden telefonhoz, sőt tablethez is jó.

Nanohold   Nanohold

A telefon fixálása például az autóban régóta fennálló probléma. Erre születtek már különféle megoldások, mint például az autós tapaszok, de ezek a ragadós, koszolódó gumilapok nem nyújtottak igazán jó megoldást a telefon elhelyezésére. A Nanohold különleges nanotechnológiával ellátott eszközt kínál számunkra, ami úgy tűnik kiválóan működik.


Hogyan működik?Nanohold

A Nanohold nanotechnológiája azt takarja, hogy az eszköz gyakorlatilag mikroszkopikus tapadókorongokat alkalmazva apró vákuum segítségével feltapad bármilyen egyenletes, tiszta felületre. Csak rá kell nyomni az adott felületre, majd – meggyőződve róla, hogy fel tapadt – el lehet engedni. Fontos, hogy legalább nagyjából legyen tiszta a felület, ami persze nem a hibátlanul letakarított tükröt, hanem sokkal inkább a „nem saras, mocskos” tükröt fogja jelenteni. A gyártó szerint az eszköz gond nélkül megtapad üvegen, fémen, tükrön, csempén, kijelzőn, akril felületen, sőt akár jól megmunkált fafelületeken is – tehát gyakorlatilag bármin a környezetünkben.

A kütyü előnye, hogy nem ragacsos, nem ragad mindenhez, és így annyira nem is koszolódik, bár érdemes lesz rendszeresen takarítani. Az eszközhöz jár egy kis „fedő” is, amit rátehetünk ha éppen huzamosabb ideig nem akarjuk használni.Mire jó?

Az első dolog, ami az ember eszébe juthat a kényelmes fotó készítés lehet, hiszen a telefont szinte bárhova fel tudjuk tapasztani, aminek köszönhetően könnyebb lesz csoportképet vagy akár csak szelfiket készíteni. De szerencsére azért ennél hasznosabb dolgokra is fogjuk tudni alkalmazni a Nanohold-ot, amikor például mindenképp szükségünk van mindkét kezünkre.

A gyártó életszerű példái között szerepel a konyhai sütés/főzés közben a telefon elhelyezése. Sokkal kényelmesebb lehet a szemmagasságba feltapasztott telefon, vagy tablet kezelése, és az azon lévő recept olvasása például, mintha csak az asztalon lenne hagyva, ahol bármikor ráborulhat a málnaszörp. További előny lehet például szerelés, szervizelés közben – amikor szintén mindkét kezünkre szükségünk lesz – ha fel tudjuk tapasztani a telefont magunk mellé valahova, és így könnyebben olvashatjuk az instrukciókat is akár. Még egy speciális példa; nyakkendő kötéskor a tükörre tapasztott telefon jól jöhet a kezdőknek! 😉

Nanohold Nanohold Nanohold


Összefoglalás

A Nanohold elég hasznos kis eszköznek tűnik a mindennapi életben, gyakorlatilag egy állandó „telefontartó harmadik kéz” szerepet tölt be. A hasznosságához képest az ára sem vészes; $9 dollárért rendelhető az Amazonról, vagy a Nanohold oldaláról. Ez utóbbit érdemesebb lesz választani, mivel ingyenes szállítást vállalnak, Magyarországra is!