A nyári hőséget nem mindig egyszerű elviselni, de már számos kütyü segít nekünk ebben. Most összeszedtük ezek közül a 7 legjobbat, amik olcsón beszerezhetők AliExpress-ről!

7. Whisky kocka

 


Kezdjük is talán a legmenőbbel a listán, a whisky kő- vagy más néven a whisky kockával! Egy jó whisky felvizezése alapból bűncselekmény kéne, hogy legyen, de jégkockával – lássuk be – ezt nem könnyű elkerülni. A rozsdamentes acélból készült whisky kocka se az ízét se az állagát nem változtatja meg az italnak, és bármennyiszer felhasználható. Férfiaknak kiváló ajándékötlet is egyben, akár legénybúcsúra, akár születésnapra, vagy csak úgy!

Ár: $8-14 Itt tudod megrendelni

 

6. Teló ventilátor

 


Mi az ami mindig nálunk van? Persze, a telefonunk. Adott az ötlet tehát, hogy ennek segítségével hűtsük magunkat forróbb napokon. Az USB-s ventilátor mellett szerencsére létezik microUSB, USB-C, vagy akár Lightning csatlakozóval rendelkező kivitel is.

Ár: $1.5 Itt tudod megrendelni

 

5. Airwirl hűtő-fűtő termosz

 


Ez a kis termosz-forma kütyü elég egyszerű elven működik. A jég hideg, fújjuk ki a jeges levegőt. Kész. Elég beletenni néhány jégkockát és a kis termosz jéghideg levegőt fog fújni ránk egy jó ideig.

Ár: Airwirl – $160, vagy AliExpress – $23: Itt tudod megrendelni


 

4. Autós pohártartó

 


Ez a szivargyújtóba bedugható kis pohártartó egy gombnyomásra hűti vagy melegíti a belerakott pohárban/palackban lévő italunkat. Elég hasznos jószágnak tűnik, télen-nyáron.

Ár: $26 Itt tudod megrendelni

 

3. Hűtő-fűtő pohártartó

 


Nehéz néha márkát találni a kínaiknál, de ez a pohártartó mégis elég komoly szerkezetnek tűnik. Az előzőhöz hasonlóan ez is képes hűteni és melegíteni a belehelyezett poharat, viszont ez akár konkrétan 5-55 Celsius fokos tartományban, ami elég meggyőzőnek tűnik.

Ár: $37 Itt tudod megrendelni

 

2. USB-s mini hűtő

 


Ennek a neve elég jól magába foglalja mit is tud ez a kis kütyü. Éppen egy sörösdoboz, vagy pohár/bögre fér bele, amit kis fogyasztással szépen lehűt. Mivel USB-s így akár kocsiban is használható, de egy jó powerbank-el meg aztán bárhova elkísérhet az a kis fridzsider.

Ár: $16 Itt tudod megrendelni

 

1. Mini kocka klíma

 


És a végére maradt természetesen a legjobb, a kockaformájú miniklíma. Korábban írtunk már egy elég hasonló eszközről, ami szintén vizet párologtatva képes dermesztő hideget fújni az 1-2 méteres környezetébe. Ez valószínűleg ugyanaz, csak „olcsóbb kivitel”. Jó hír, hogy ez is USB-ről működik, így teljesen mobilis eszköz. A kis kocka klíma a leginkább ajánlott eszköz is egyben a listánkon, mivel ár/érték arányban és hatékonyság tekintetében is ez a legjobb választás.

Ár: $18 Itt tudod megrendelni

 


Figyelem! A fenti linkek affiliate linkek, ami azt jelenti, hogy ha a linkre kattintás után megveszed az adott terméket, akkor az AliExpress ebből ad nekünk egy kis százalékot. Így ilyen módon egyúttal az oldalt is tudod támogatni, amiért nagyon hálásak vagyunk! 🙂