Téged melyik érdekel jobban; mondjuk a lázmérő, ami megmondja mi a teendő, vagy inkább a füzet ami sosem telik be? Összegyűjtöttük nektek az 5 legnépszerűbb kütyüt, amit 2019-ben a legtöbben megnéztetek az oldalon. Jó csemegézést!

5. Shadow light

A luxusautók egyik látványos extrája, amikor a kinyíló ajtó a földre vetíti az adott márka logóját. Szerencsére ez egyúttal az egyik legolcsóbb kiegészítő is, mindössze néhány dollárért bármilyen logóval ellátott projektort beszerezhetünk. A teljes hatás eléréséhez pedig érdemes olyan gyártót keresni, amelyik a saját logónkat is elkészíti, szintén néhány dolláros felárért!

4. Snogo síbicikli

A síelés és hegyi biciklizés keresztezésével megszületett a síbicikli, ami még mindig az egyik legextrémebb megjelenésű téli sporteszköz. A közösségi finanszírozással indult „bringa” azóta már a tömeggyártás előnyeit élvezi, de sajnos Európába továbbra sem szállítanak.

3. Kinsa okoslázmérő

Továbbra is osztatlan népszerűségnek örvend a kisgyermekes anyák új legjobb barátja, az okos lázmérő. A hőmérés után azonnal meg tudja mondani mi a teendő a beteggel, legyen az idős vagy akár csecsemő, illetve lázas vagy kihűlve. Emellett az adattárolásnak köszönhetően egy idő után előre tudhatjuk melyek a veszélyesebb időszakok számunkra, vagy a család számára. Hasznos kis kütyü!

2. Everlast Notebook – az okosfüzet

Az elmúlt 20 év egyik legnagyobb trendje a digitalizáció volt, az élet minden területén. A hagyományos jegyzetelésre is ideje volt kitalálni valamit, hogy ne mindig csak a telón kelljen pötyögni, de ha kell ott is meglegyen a jegyzet. Az Everlast tartalma könnyen szkennelhető egy okostelefonnal, majd könnyen törölhető is a tartalma. Ennél nem is kell több, de ez már nagyon kellett!


1. Mobil klíma

Természetesen az örök favorit, továbbra is az olcsó, kicsi mobil klíma. Sok helyen nem oldható meg a rendes hűtés, így van helye a kis vízpárologtató klímának is. Hatékonyságban még nem az igazi, de az irány mindenképpen jó; érdemes szemmel tartani vagy akár be is szerezni a kis kockát.