Elsősorban bűvészeknek készült ez a nem mindennapi „karkötő”, de őszintén, ezt valószínűleg mind szívesen kipróbálnánk!

Pyro Mini

A rengeteg viselhető technika között kiemelkedik az elsősorban bűvészeket célzó Pyro Mini, ami egy igazán hasznos kiegészítő lehet a számukra. A bűvészek világa mindig is titokzatos volt a hétköznapi emberek számára, azonban a Pyro Mini segítségével legalább egy titokról leránthatjuk a leplet.

Pyro MiniMire jó tehát ez az eszköz? Tűzfújásra. Bármilyen helyzetben. Az eszköz kompakt, kicsi és egyben van, így a csuklóra rögzítve sem lesz kényelmetlen. A Pyro Mini-vel bármilyen kis kézi trükköt fel lehet turbózni egy kis tűzzel, sőt, egészen új trükkök előtt is megnyílik a lehetőség. A gyártó is segít ebben; az Ellusionist oldalán számos oktató anyag megtalálható, kezdőknek és haladóknak egyaránt.

A Pyro Mini tehát apró tűzgolyókat fúj a levegőbe, közvetlenül előttünk. Az eszköz ehhez cellulóz-nitrát (flash cotton) és piropapír (flash paper) egyvelegét használja, amiket egy kis szikrával begyújtva képes tűzcsóvát kibocsátani. Ezek az anyagok könnyen beszerezhetők bűvészboltokból, vagy egy kis gyakorlattal akár otthon is előállíthatók.

Pyro Mini


A Pyro Mini egy igazán különleges eszköz, speciális célokra. Elsősorban természetesen bűvészeknek lett megalkotva, de ezen kívül használható más célokra is, feltételezve, hogy élőlénynek nem lesz ártva vele (ezt a gyártó is hangsúlyozza!). A $150 dolláros lángszóró karkötőt csupán $20 dollárért szállítják Magyarországra a hivatalos oldalról, így összesen $170 dollárba kerül az eszköz.