Már itthon is nagy divat a fidget spinner, de ilyen verziót még nem láttunk! De végülis teljesen hasznos és frappáns megoldás.

A fidget spinnerek – köszönhetően az internetnek – úgy elterjedtek itthon is, hogy lassan már az lóg ki a sorból akinek nincs, vagy csak egy sima, hagyományos modellje van. A teljesen haszontalan kis jószágból ugyanis azóta készült már világítós, fém, műanyag, Batman-es, Amerika kapitányos stb. viszont most a fidget knife elhelyezett benne egy hasznos funkciót. A nevéből már rá lehet jönni miről van szó; a spinner egyben bicska is.

A Meteorite Spinner Knife pengéjét egy egyszerű mozdulattal elő lehet rántani, és ebben az esetben egy teljes értékű késről beszélhetünk, míg összezárva egy átlagos (igaz, csak kétszárnyú) spinneré alakul vissza. Természetesen nyitott pengével is lehet pörgetni, de valószínűleg nem érdemes…

A gyártó oldalán megtalálható specifikáció könnyen meggyőzhet minket arról, hogy minőségi termékről van szó: 2,4″ japán acél penge, amiből 2,2″ az élhosszúság, és mindez rozsdamentes acélba foglalva. A kés könnyen nyitható, és a gyártó ügyelt rá, hogy jobb és balkézzel egyaránt lehet használni. A spinner nagyjából két percig képes pörögni, tehát ez a része is rendben van.


Összességében elég jó minőségű, hasznos, és kreatív termékről van szó, ami a mostani divatba beilleszkedve egy hasznos kis kütyü lehet. A minőségnek viszont ára is van, jelenleg $40 dollárért előrendelhető a gyártó honlapján, amit augusztusi szállítással ígérnek. A kiskereskedelmi ára pedig valószínűleg $60 dollár lesz.